Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@14:08:45 GMT

ممنوعیت دو ساله صید ترال فانوس ماهیان

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۶۳۵۵۵

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران از تشکیل کارگروه علمی و فنی برای اجرای برنامه آیش و پایش ذخایر فانوس ماهیان با ممنوعیت دو ساله صید ترال فانوس ماهیان خبر داد.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، نبی‌الله خون‌میرزایی در رابطه با ممنوعیت دو ساله صید ترال گفت: با توجه به دغدغه‌های ایجاد شده در مردم، مسئولان، سمن‌های محیط زیستی، جامعه صیادی و افکار عمومی در خصوص صید فانوس ماهیان به ویژه آسیب‌های زیست محیطی، ضرورت بررسی آن به وجود آمد و اطلاعات نادرست باعث تشویش در اذهان عمومی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در دوره جدید هم با حساسیت بالا به این موضوع پرداخت و جلسات بسیاری را با این فراکسیون داشتیم که در نهایت مقرر شد یک کارگروه فنی و علمی این موضوع را بررسی کرده و در قبال آن تصمیم‌گیری کند.

خون میرزایی با اشاره به اعضای کارگروه علمی و فنی تشکیل شده در زمینه فانوس ماهیان عنوان کرد: اعضای این کارگروه را سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، اصغر عبدولی از اعضای هیئت علمی پژوهشکده زیست محیطی دانشگاه شهید بهشتی و محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور تشکیل داده و سازمان شیلات ایران هم به عنوان بخش اجرا به این کارگروه دعوت شد.

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: در نهایت این کارگروه بر روی اجرای یک برنامه آیش و پایش ذخایر فانوس ماهیان با ممنوعیت دو ساله صید ترال فانوس ماهیان توافق کردند و در این راستا، مطالعات ارزیابی بر روی ذخایر آبزیان و تصمیم‌گیری بر اساس مطالعات آینده در راستای بهره‌برداری پایدار و بهینه فانوس ماهیان انجام می‌شود.

خون میرزایی با اشاره به ایجاد برخی موانع برای کشتی تحقیقاتی شیلات اذعان کرد: امیدواریم فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی به موسسه تحقیقاتی شیلات در راستای رفع موانع دریانوردی کشتی تحقیقاتی این سازمان کمک کند و با تامین اعتباری لازم برای تهیه تجهیزات لازم این کشتی، برنامه مطالعات پایش ذخایر اجرایی شود و همزمان با این مطالعات، صید فانوس ماهیان متوقف شود.

وی افزود: مقرر شد، طرح پایش ذخایر فانوس ماهیان از آذر ۹۹ شروع شود که در این مطالعات با آسیب شناسی صید فانوس ماهیان، تحقیقات به روز شده‌ای را استحصال کنند و مطالعات به روز شده را در جهت بازنگری فعالیت ناوگان به‌کار ببندیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: این بازنگری شامل تجهیزات و ناوگان، تعداد ناوگان، روش صید، تجهیزات مورد نیاز صید و برنامه صید خواهد بود که امیدواریم پس از انجام این تحقیقات، یک برنامه جامع برای بازنگری صید فانوس ماهیان به دست بیاید.


بیشتر بخوانید: ممنوعیت صید فانوس ماهی ها از اول آذر ماه وی با تاکید بر عدم صید ترال فانوس ماهیان در خلیج فارس خاطرنشان کرد: صید فانوس ماهیان، صید ترال میانی در اعماق ۲۰۰ متر و فاصله بیش از ۱۲ مایل از ساحل است که تنها در دریای عمان و در محدوده صیدگاهی مقابل بندر جاسک انجام می‌شد.

خون میرزایی عنوان کرد: تشکیل کارگروه و جلسات مرتبط با مخاطرات زیست محیطی صید ترال فانوس ماهیان از چندین ماه قبل شروع شده بود که در این چند روز به نتیجه رسیده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی امنیت غذایی صید ترال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی امنیت غذایی صید ترال صید ترال فانوس ماهیان صید فانوس ماهیان خون میرزایی پایش ذخایر محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۳۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه

سرپرست اداره کل راه وشهرسازی آذربایجان غربی گفت: کمیته فنی و کارشناسی در خصوص طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی ارومیه برگزار شد تا این طرح جهت ارجاع به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران بررسی شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رسول عطایی، امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران و با اشاره به طرح تفصیلی بافت تاریخی ارومیه اظهار کرد: کمیته فنی و کارشناسی در خصوص طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی ارومیه برگزار شد تا این طرح جهت ارجاع به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران بررسی شود.

وی با بیان اینکه مطالعات بافت تاریخی شهر ارومیه از سال گذشته آغاز شده که این مطالعات در قالب طرح تفصیلی ویژه در شش گام بررسی شده است.‌، افزود: این مطالعات شامل ۳۰۷ هکتار بافت تاریخی شهر ارومیه اعلامی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی است.

سرپرست اداره کل راه‌وشهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: با تصویب مطالعات طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی شهر ارومیه ضوابط ساخت‌وساز در جهت نوسازی مساکن موجود از نو طراحی خواهد شد و سعی بر آن است که حقوق مالکانه در آن حفظ شود.

عطایی تصریح کرد: مطالعات طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی شهر ارومیه با هدف ساماندهی بافت تاریخی شهر ارومیه با رویکردهای تأمین پایداری مساکن موجود و نوسازی آنها، تأمین خدمات مورد نیاز شهری، رونق گردشگری و اقتصادی، ارتقای کیفیت محیطی و ایجاد هویت شهری و فرهنگی انجام می‌شود.

کد خبر 751124

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰هزار ‌میلیارد ریالی شیلاتی در خوزستان
  • طرح مطالعاتی جزایر لارک و بوموسی آغاز می شود
  • آغاز اجرای طرح زنجیره ارزش راهبردی ماهیان گرمابی خوزستان
  • ◄ طرح مطالعاتی حوضچه جزیره لارک به زودی آغاز می شود
  • اجرای طرح زنجیره ماهیان گرمابی و خاویاری در خوزستان
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • نشست تخصصی وبیناری در چابهار
  • امسال ۲۰۰ تن سیست و بیومست آرتمیا در آذربایجان غربی تولید می شود
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه